Список форумов Форум Форум
Форум

FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   medals.phpНаграды   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   СудокуСудоку   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Вопросы к верующим:
На страницу 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  След.

Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

Награды: Нет

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 8:39 pm    Заголовок сообщения: Вопросы к верующим: Всего отзывов: 1 Ответить с цитатой

Люди произошли от Адама и Евы?
Rasty
Crackpot

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 8:41 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

нет...
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
:|
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 8:44 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Господь создал человека по образу и подобии своему? Неееттт.. люди слишком жалкие.. теория Дарвина мне больше нравится – раскрывает сущность человека полностью
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 8:48 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Попрошу не засорять мой топик. Я пытаюсь логическую цепочку выстроить задавая вопросы ВЕРУЮЩИМ, поэтому если вы к ним не относитесь промолчите или отвечайте конкрето: да или нет.

Итак, дубль два!

Первыми людьми, от которых собственно и пошло человечество, были Адам и Ева?
:|
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 8:49 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

нет
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 8:53 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

подождем, пока кто-нибудь даст позитивный ответ....
DMX
Новичок 4ого уровня
Новичок 4ого уровня

СообщениеДобавлено: Вс Сен 03, 2006 10:14 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Skeptic писал(а):
Я пытаюсь логическую цепочку выстроить задавая вопросы ВЕРУЮЩИМ,

Думаю тяжко буде,бо в релігії логіка абсолютно відсутня,тому незважаючи на ваші логічні висновки після проведення досліду у віруючих знову почнется сюреалістичний понос.Хоча для мене дослід буде цікавим хоча результати наперед відомі.

Доречі цікаво,якщо ми пішли від Адама та Єви,в яких було два сини,після чого один син вбив іншого,то напрошуєтся питання: як продовжувався рід людський? Є декілька варіантів розвитку подій при яких обовязковим фактором є те,що Єва народила дочку,логічніше за все припустити,що народила вона її від Адама,а варіанти такі:
1Брат виїбав сестру
2Батько виїбав дочку
в двох цих варіантах відкритий інцест з подальшою величезною можливістю народження уродів.
зате є кращий варіант:при умові,що Каїн виїбав матір Єву,народжуєтся дочка,тоді як цю дочку виїбав дід Адам,то це вже зменшує набагато шанси народження дибілів і уродів.
Ну,а там далі пішло поїхало.
Принаймні я не зустрічав у Біблії про те як Бог створював людей в ручну,як Адама та Єву,наскільки я зрозумів то вони вже почали розмножатися,природнім шляхом,а це приводить до такої думки,що мав місце самий справжній інцест.
Поль
Приключенец 2ого уровня
Приключенец 2ого уровня

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 2:15 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

--

Последний раз редактировалось: Поль (Вт Июн 19, 2007 6:32 pm), всего редактировалось 1 раз
DMX
Новичок 4ого уровня
Новичок 4ого уровня

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 3:10 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Поль писал(а):
не думаю, что стоит воспринимать Библию буквально,

1)вначале была тьма или свет(в математике это 1),
2)потом Бог разделил свет и тьму(это 2) - появляется дуалистичность, а учитывая и самого Бога - то тройственность(это 3): Бог являет собой и свет, и тьму, и самого себя
3)дальше, насколько я помню, Бог создает сушу, моря, животных - то есть человек уже отделен от кружающего мира, и, наконец, человека - Адама, а дальше повторяется история с богом - также как Бог разделил свет и тьму, также Бог разделил Адама с его ребром (кстати Адама-мужчину, а не Еву-женщину, ну да ладно) - и пошло, пошло, пошло, поехало - по этому же типу до предпологаемого рождения Христа, когда количество вариантов у состовителя(лей) Библии закончилось или , а скорее всего, было решено принять предпологаемое за действительное с той поправкой что в будущем придет второй Спаситель, а на самом деле тот первый, в которого следует верить

Я взагалі-то і не казав,що біблію треба сприймати буквально,але коли написано,що Каїн і Авель діти Адама та Єви,то я розумію,що це був результат єблі.І тут по вашому виходить(не по Біблії,а іменно по вашому),що до народження Христа люди розмножались пучкованням,тоді як з історії нам відомо,що в Греції,яка існувала ще задовго до всяких християн,люди їблись з усієї сили і як результат появлялись діти.
Цитата:
(кстати Адама-мужчину, а не Еву-женщину, ну да ладно) - и пошло, пошло, пошло, поехало - по этому же типу до предпологаемого рождения Христа, когда количество вариантов у состовителя(лей) Библии закончилось или , а скорее всего, было решено принять предпологаемое за действительное с той поправкой что в будущем придет второй Спаситель, а на самом деле тот первый, в которого следует верить

це я до речі трохи хуйово мабуть зрозумів(мабуть даєтся взнаки пізня годинна,точніше рання),тому така відповідь.[/quote]
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 7:02 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Догі-дог , не можу втриматись від сміху, коли тебе читаю

Цитата:
1)вначале была тьма или свет(в математике это 1),
2)потом Бог разделил свет и тьму(это 2) - появляется дуалистичность, а учитывая и самого Бога - то тройственность(это 3): Бог являет собой и свет, и тьму, и самого себя

Але ж це абсолютно нелогічно. Ну от дивіться, за вашою "схемою" початком має бути 3, а не 1, адже Бог існував ще до того, як він (чи воно) створив світло й темряву ( 1 по-вашому). Так? Бо якщо ні, то Бог був сам чимось чи кимось створений після виникнення енергії (світла й темряви як проявів її фізичних станів). Єресь якась, не вважаєте?
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 7:15 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Тепер щодо мого питання...
Я хотів отримати від кого -небудь ствердну відповідь щодо того , що людство виникло саме від Адама і Єви, як ПЕРШИХ і ЄДИНИХ за біблійною версією історії людей на Землі. Яким чином вони виникли, мене мало цікавить, хоч шляхом ділення, все одно то все туфта.
Наступним я хотів поставити питання про те чи вірять вони в еволюцію. Я, скоріше за все, отримав би негативну відповідь. І ось тут почалось би найцікавіше.
Мене цікавить звідки ж тоді взялися негри, азіати, індіанці з американського континенту..... За логікою їх необхідно або не вважати людьми, оскільки за Біблією (Торою) всі люди пішли від Адама і Єви, або визнати існування еволюції, оскільки пояснити існування інших рас юез цього просто неможливо. А може в кожної раси існує власний бог, який їх створив? Чи може Бог створював людей кілька разів і "райський сад" існував на кількох континентах?

Карочє брєд повний, шановні....
УбийцаЛис
Флудер 3ого уровня
Флудер 3ого уровня

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 7:24 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

ах,пам"ятається мені я якось обіцяла тобі навести основні прогалини еволюційної теорії Дарвіна(зараз вона просто дуже швидкими темпами втрачає популярність).Обіцяла-зроблю.Але це треба знайти вільну хвилинку і погортати книжечки...
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 7:29 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

чекаю з нетерпінням, Лисичко, але ти я бачу не розумієш, що наука тим і відрізняється від релігії, що вона не сприймає щодних догм, і теорія Дарвіна не виключення. Так, можливо вона недосконала, але те, що вона є правильним орієнтиром і вказала нам саме туди, куди слід (генетика це підтвердила, а за його часів навіть слова такого не знали) - то є беззаперечний факт. Еволюцйна теорія може змінитись під впливом все нових і нових наукових відкриттів і вона зміниться, але її ідея однозначно вірна.
УбийцаЛис
Флудер 3ого уровня
Флудер 3ого уровня

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 7:31 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

хм...і про негрів...
Пам"ятається,що негроїдна раса-це потомки Хама(був такий відомий персонаж,який посміювався над своїм сплячим батьком,який оголв певні ділянки тіла під час сну)
Skeptic
Мастер-Флудер I
Мастер-Флудер I

СообщениеДобавлено: Пн Сен 04, 2006 8:10 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Від сміху можна стати негром?
треба по-менше сміятись.....
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум -> Религия Часовой пояс: GMT
На страницу 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  След.
Страница 1 из 24

Перейти: