Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Evil-Beaver Мастер-Флудер I

Зарегистрирован: 05.11.2008 Сообщения: 21045 Откуда: берутся дети? Награды: Нет
|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 10:47 am Заголовок сообщения: а ось давайте поговоримо про Цайтгест (дух врємєні типу) |
|
|
гадаю всі, ну принаймні більшість з вас, бачили цей документальніий фільм де так доступно й цікаво викривають підногітну спочатку релігії (християнства), а потім світової економічної системи побудованої на практично некерованій емісії доллара. Ця, перша, серія ставить перед глядачем багато важливих питань але не дає жодної відповіді.
другу серію гадаю бачило менше людей, в ній автори вдруге проходяться по економіці й нарешті починають пропонувати бодай якісь ідеї щодо способів виходу з цього замкненого боргового кола.
але, чи не здається вам, що все запропоноване в контексті "Проекту Венера" є нічим іншим аніж ідея побудови комунізму але в сучасній яскравій обгортці?
Що значить що ресурси мають бути спільними (общімі)? як вони собі уявляють спробу мирно довести тим самим іракцям, чи то кацапам, що ВСІ РЕСУРСИ які лежать під їхньою країною МАЮТЬ належати не тільки їм, а й ковбою Джо в Техасі? шо за маразм бля?
ідея проекту Венера одна - все отобрать и поделить. где-то я єто уже слішал йопта. и кажется єта попітка для нескольких десятков миллионов людей плохо кончилась. _________________ Быть пессимистом потрясающе. Я всегда или прав, или приятно удивлен. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
. ящер-гриль

Зарегистрирован: 21.06.2006 Сообщения: 53983 Откуда: град обреченный Награды: Нет
|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 10:52 am Заголовок сообщения: |
|
|
В человеческом обществе общего быть не может. _________________ я ізвіняюсь, але шо це за криса у нас у менеджерах сайту? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
matroskin Мастер-Флудер I

Зарегистрирован: 05.11.2008 Сообщения: 2756 Откуда: Бандерштат Награды: Нет
|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 10:52 am Заголовок сообщения: |
|
|
Якщо воно общее, то воно нічиє. _________________ Ось чому, в лихі години, ми затяті й вперті, бо для вільної людини рабство гірше смерті. (Т.Г. Шевченко) |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 10:56 am Заголовок сообщения: |
|
|
савур, ти де? ти ж начебто цайтгестоман? як ти це розумієш? _________________ Быть пессимистом потрясающе. Я всегда или прав, или приятно удивлен. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Клим Савур Мастер-Флудер I

Награды: Нет
|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 10:58 am Заголовок сообщения: |
|
|
Фільм добрий.
Проект "Венера" - також добрий, але науковців роблячих відкриття які можуть підірвати християно-капіталістичну владу вбивають  _________________ Пара рефрижераторов с колбасой способна утихомирить любые ваши страсти и уничтожить мечты о свободе.. |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:01 am Заголовок сообщения: |
|
|
Evil-Beaver писал(а): |
ідея проекту Венера одна - все отобрать и поделить. |
я такого не почув, бо неуважно слухав. мене не дуже цікавить. помилок в них багато.
Я їх ідею так зрозумів : впровадження нових технологій змінить суть цивілізіцію. Про "забрать і подєліть" - хз. _________________ Пара рефрижераторов с колбасой способна утихомирить любые ваши страсти и уничтожить мечты о свободе.. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
. ящер-гриль

Зарегистрирован: 21.06.2006 Сообщения: 53983 Откуда: град обреченный Награды: Нет
|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:03 am Заголовок сообщения: |
|
|
Никакие технологии не изменят сущность человеческого общества, пока работают звериные инстинкты. _________________ я ізвіняюсь, але шо це за криса у нас у менеджерах сайту? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Figaro Флудер 3ого уровня

|
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:05 am Заголовок сообщения: |
|
|
ну, так, вони "забрать" не казали, але ідея "общіх" ресурсів у них через фільм проходить червоною лінією. _________________ Быть пессимистом потрясающе. Я всегда или прав, или приятно удивлен. |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:11 am Заголовок сообщения: |
|
|
Дядя Риз писал(а): | Никакие технологии не изменят сущность человеческого общества, пока работают звериные инстинкты. |
Человеческую личность по современнім взглядам образует :
1. наследственность (инстинктьі)
2. социум : образование, воспитание, ТВ
Це одна з їх помилок на мою думку, вони заперечуюють спадковість. _________________ Пара рефрижераторов с колбасой способна утихомирить любые ваши страсти и уничтожить мечты о свободе..
Последний раз редактировалось: Клим Савур (Вт Дек 23, 2008 11:18 am), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
 |
. ящер-гриль

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:18 am Заголовок сообщения: |
|
|
Инстинкты и только инстинкты создают мотивацию для всего. Образорвание, воспитание и тому подобное - просто поверхностная мишура. Балом правит животное. К сожалению.
З.Ы. Вспомнил, видел я этот мультик, "Пирамида долгов"... Хуйня постная. Ничего серьезного не предлагается, а сказать, какая система хуйовая я и сам могу. Предложите систему лучше. Без утопизма и глупостей, а-ля дефляция, посредством изъятия денег из оборота. _________________ я ізвіняюсь, але шо це за криса у нас у менеджерах сайту? |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:20 am Заголовок сообщения: |
|
|
Дядя Риз писал(а): | Инстинкты и только инстинкты создают мотивацию для всего. Образорвание, воспитание и тому подобное - просто поверхностная мишура. Балом правит животное. К сожалению. |
це не так _________________ Пара рефрижераторов с колбасой способна утихомирить любые ваши страсти и уничтожить мечты о свободе.. |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:25 am Заголовок сообщения: |
|
|
пока вы тут балакаете, в некоторых селах Украины есть уже общины. Микро государства, с своими устроями, своими рабочими бабушками дедушками библиотеками, из вне они практически ничего не потребляют сами все производят и както живут.  _________________ фыгаро тут, фыгаро там (с) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
отой

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:25 am Заголовок сообщения: |
|
|
Спільні ресурси = глобалізація... он в Аргентині - супер житниці світу, а мерські корпорації скупили плодючі землі і вирощують там найбільше в світі соняшникового насіння походу і пшеничку - і все це не належить Аргентині ;)
Так же й буде скрізь із у сим...за допомогою міжнародних корпорацій береться контроль за чужими ресурсами, виплачуючи за користування ними державі власнику ресурсів лиш невелиский відсоток від видобутку.
Он, пам'ятаю у нас навіть мусолили колись, що нафтові вишки у Чорному морі дуже дорого коштують і державній компанії то не покарману, то типу ліпше нехай Шелл там набудує свої буде нафту звідти качати і продавати а нам з того підкидатиме 10% і то типу краще ніж нічого))))
От і вся так сказать любов...це вже повним ходом іде і робиться...попробували на есесерах що форсовано і силою не піде цивілізація так як треба, а корпораціями економічно уряди самі свої багацтва віддають - тільки стрижеш купони без мороки над забезпеченням тубільних населень і їх інфраструктур)))
Воно все буде не спільне, а логічніше сказать...точніш фактично "згодом таки належатиме" тій купці мегабанкірських кланів. |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Вт Дек 23, 2008 11:26 am Заголовок сообщения: |
|
|
у них уже каммунизм наступил, денег нет, есть только рабочие и чтиво Маркса  _________________ фыгаро тут, фыгаро там (с) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|