Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
ольонка Мастер-Флудер I

Награды: Нет
|
Добавлено: Чт Мар 01, 2007 3:54 pm Заголовок сообщения: Бортко снимает "Тарас Бульба" |
|
|
http://www.zn.kiev.ua/nn/show/633/55753/
я уважаю этого режиссера за "Собачье сердце" и "Идиот"...и вообще за то, что он снимает классику. Но этот проект неоднозначен в свете нынешних наших отношений с соседями, посмотрим, на какую политкорректность способен Бортко. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

Зарегистрирован: 26.05.2006 Сообщения: 3571 Откуда: оттуда Награды: Нет
|
Добавлено: Чт Мар 01, 2007 3:57 pm Заголовок сообщения: |
|
|
какая нафик политкорректность!? оче5редное говно снимут про невесть откуда взавшихся хохлов, которіе только-только появились а уже сразу захотели под царя-батюшку лечь. тьфу бля на єтого бортко!
Ті дкмаєшь нахрена подімают єту тему? Почему именно Бульбу?
та пошли они! _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Чт Мар 01, 2007 3:59 pm Заголовок сообщения: |
|
|
скоро 400 летие Полтавского сржения потому ни о какой политкорректнгости и речи біть не может! Да и не знали они єтого слова никогда, если уж на то пошло!  _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ольонка Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Чт Мар 01, 2007 4:24 pm Заголовок сообщения: |
|
|
тему эту НАШИ поднимают-поднимают, никак поднять не могут...Депардье на роль Бульбы
а что касается Бортко, то он старается минимально отходить от текста оригинала, поэтому, если осуждать, то не его, а Гоголя.
но во всяком случае, рано еще судить... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
skifff Флудер 2ого уровня

|
Добавлено: Чт Мар 01, 2007 6:43 pm Заголовок сообщения: |
|
|
чем больше мы будем обращать внимание, тем больше будет провокаций...  _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
skifff Флудер 2ого уровня

|
Добавлено: Чт Мар 01, 2007 6:48 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Skeptic писал(а): | скоро 400 летие Полтавского сржения потому ни о какой политкорректнгости и речи біть не может! Да и не знали они єтого слова никогда, если уж на то пошло!  |
а не пора ли на єто все забить и не обращать внимания... формировать новое общество... а не припоминать, ненавидеть и копить желчь.... _________________
 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
УбийцаЛис Флудер 3ого уровня

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 7:26 am Заголовок сообщения: Re: Бортко снимает "Тарас Бульба" |
|
|
ольонка писал(а): | http://www.zn.kiev.ua/nn/show/633/55753/
я уважаю этого режиссера за "Собачье сердце" и "Идиот"...и вообще за то, что он снимает классику. Но этот проект неоднозначен в свете нынешних наших отношений с соседями, посмотрим, на какую политкорректность способен Бортко. |
Ідіот- один з найвдаліших тб-проектів за останні роки...
а от майстер і маргарита -......................... _________________ Вы все дураки и не лечитесь! Одна я умная, в белом пальто, стою красивая! (с) Валерия Новодворская |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 7:36 am Заголовок сообщения: |
|
|
skifff писал(а): | Skeptic писал(а): | скоро 400 летие Полтавского сржения потому ни о какой политкорректнгости и речи біть не может! Да и не знали они єтого слова никогда, если уж на то пошло!  |
а не пора ли на єто все забить и не обращать внимания... формировать новое общество... а не припоминать, ненавидеть и копить желчь.... |
забивай, забивай хоч куєм хоч ще чим, але в той час як ви сидите і пускаєте бульки п"ята колонна промиває вам мізки подібною ХУЙНЄЮ , ліквідує конкурентоздатні українські державні підприємства (вчора почали ліквідацію корпорації "Антонов") , призначає на посаду керівника НАК "Нафтогазу України" громадянина кацапленду (!!!!!!), вносить на розгляд в першому читанні закон про другу державну мову (кацапську), відторгає Крим, плодить усима силами джієвий сепаратизм в східних областях, а вас МАЮТЬ "В ВІДУ" !!! _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 7:38 am Заголовок сообщения: |
|
|
Іде війна , скіф, і лише невіглас або суспільний "труп" може цього не помічати. І поки ти будеш робити вигляд що все добре від твоєї уявної нової країни не лишиться й сліду оскільки будувати її БУДЕ НІДЕ! _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 8:53 am Заголовок сообщения: |
|
|
досі мрієш про якусь неіснуючу райську країну де всі одне-одного кохають? а вони не мріють, вони діють на всих фронтах, починаючи від упижженого тєлівізєра і закінчуючи знищенням нашихз пам"яток. отримуй:
Цитата: | В Кривом роге 28 февраля под покровом ночи неизвестными был разрушен памятник борцам за независимость Украины.
Монумент был установлен в начале января этого года.
Памятник представлял из себя крест на постаменте. К постаменту крепилась табличка с надписью: «Ваша кровь пролита не зря. Байда Вишневецкий, Богдан Хмельницкий, Иван Мазепа, Кость Гордиенко, Петр Калнышевский, Симон Петлюра, Юрко Тютюнник, Евген Коновалец, Елена Телига, Роман Шухевич, Ярослав Стецько, Степан Бандера, Василь Стус, Вячеслав Черновил и многим другим героям, павшим в борьбе за волю Украины».
"Событие", ProUA
02 марта 2007. 10:20 |
_________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 8:57 am Заголовок сообщения: |
|
|
що вам потрібно аби ви врешті решт зрозуміли, що в їхніх планах ваше існування як українців не значиться? Щоб вас почали розстрілювати?
я зневажаю пасивних людей, зневажаю ще більше ніж тих, хто по той бік барикад. Їхня байдужість пришвидшує нашу поразку а це вже можна прирівняти до допомоги ворогові.... _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
. ящер-гриль

Зарегистрирован: 21.06.2006 Сообщения: 53983 Откуда: град обреченный Награды: Нет
|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 9:33 am Заголовок сообщения: |
|
|
Скептик, а что лично ты сделал для победы в этой "войне"?  _________________ я ізвіняюсь, але шо це за криса у нас у менеджерах сайту? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 10:17 am Заголовок сообщения: |
|
|
А що ти хочеш від мене почути? Мені виставити груди в орденах? чи може чекаєш що я лозунг вигукну, тіпа "за родіну, за сталіна!"? чи може хочеш аби я в груди себе руками постукав? Мені є що розповісти але тут все це буде виглядати пустим бахвальством, чи ти не розумієш?
я чудово усвідомлюю що мої слова про якусь там війну можуть видаватись вам смішними чи наївними, але я, на відміну від декого, не ставлюсь до таких речей з байдужістю. я працюю над собою. я власними силами (в російській школі вчився) опанував мову, можливість вивчати яку на достатньому для спілкування рівні не змогла забезпечити МЕНІ, українцю, МОЯ ж власна держава. Я не жую соплі коли чую від оточення рефрени про "свідомих", а ставлю їх на місце, я підіймаю серед колег теми, про які вони ніколи навіть не задумуються, я зводжу розрізнені фрагменти до купи і вимальовую їм такі картини нашого з вами сьогодення про які з тєліка вам не розкажуть оскільки завдання в них абсолютно протилежне - внести мішанину у сприйняття ситуації окремим індивідумом аби він не бачив речей, що кояться за лаштунками та став пасивним - гвинтиком, який потім вкрутять куди потрібно. Я не маю змоги бути членом жодної з політпартій, але я маю неофіційні зв"язки з однією з них приймаю участь і підготовці матералів до зустрічей та конференцій. Все це звичайно ж на громадських засадах. Як держслужбовцю мені заборонено вступати до політпартій та приймати участь в демонстраціях та пікетуваннях. На своїй посаді я маю можливість прямо повпливати на певні процеси з якими я стикаюсь, але це вже не форумна розмова.
Головне - активність. байдужість - це найгірша риса з усих, які може мати людина.
та корочє.... нафіга я тут розпинаюсь? _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
. ящер-гриль

Зарегистрирован: 21.06.2006 Сообщения: 53983 Откуда: град обреченный Награды: Нет
|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 11:25 am Заголовок сообщения: |
|
|
Ну и что? А толку от всего этого? Выучил язык, молодец, но это твое дело, а что ты хочешь от окружающих? Твои пассажи вызывают резкий негатив у тех, кто твои взгляды не разделяет. А все не могут разделять твои взгляды. И это надо понимать. Лично мне не все равно, где я живу сейчас и что сейчас происходит в этой стране, но мне АБСОЛЮТНО ПОХУЙ, что тут было сто лет назад, кто кого матросил и кто чем владел. Это уже сфера интересов историков. И не вижу никакой связи с современным обществом. Полностью согласен со Скифом, нужно строить новое общество. Исходя из того, что есть сейчас есть, а не что было сто или четыреста лет назад. Развиваться надо, а не пытаться реанимировать давно умершее. Странно видеть такой консерватизм в тебе, особенно после дискуссий по поводу эволюции и развития человека  _________________ я ізвіняюсь, але шо це за криса у нас у менеджерах сайту? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Skeptic Мастер-Флудер I

|
Добавлено: Пт Мар 02, 2007 12:06 pm Заголовок сообщения: |
|
|
одна справа розвиватись і еволіцонувати самому, інша ж - слугувати матеріалом для розвитку й еволюції інших. Я подібним маріалом ставати не збираюсь...
вловлюєш суть? _________________ "Заунивно бути наприкінці ХХ сторіччя січовим стрільцем" (с) О.Кривенко. На початку ХХІ бути січовим стрільцем не менш заунивно. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|